Deli z ostalimi:

Tehnično urejanje diplomskih idr. del

Vabljeni na delavnico za tehnično urejanje in oblikovanje diplomskih, magistrskih ipd. del. Delavnica bo v četrtek, 30. 1. 2020, od 9.00 do 15.00 v Ljubljani.

Beseda bo tekla tudi o vsebinskem urejanju, predvsem o svetovanju strankam, največ pa se bomo posvetili tehnikalijam, kako uspešno tehnično urediti omenjena dela in druga besedila. Če imate težave z nekaterimi vidiki tehničnega urejanja, ali bi radi uredili svoja besedila, ali pa želite iz tehničnega urejanja besedil ustvariti in/ali nadgraditi svoj posel (ja, ta storitev se seveda prodaja), se nam pridružite na tej tehnični delavnici. Če imate kakšen svoj oreh, ki ga nikakor ne zmorete streti, sporočite mi težavo in na delavnici vam bom pojasnila rešitev zanjo.

Zahtevnost: Za začetnike in izkušene

Vsebina: Na tokratni Lektornici se bomo posvetili:
(1) ključnim vidikom v zvezi z vsebinskim urejanjem in jezikovnim svetovanjem za diplomska, magistrska, specialistična, doktorska ipd. besedila,
(2) pristopom v zvezi s tehničnim urejanjem in oblikovanjem raznovrstnih besedil v Wordu.

Udeležnina: 95 EUR + DDV (115,90 z EUR)

Prijave in informacije: info@lektornica.si, 040 579 312, za prijavo izpolnite spodnji obrazec.
Prijave zbiramo do 17. 1. 2020.

Vsi udeleženci delavnice bodo prejeli priročno knjižico z navodili za tehnično urejanje zelo raznovrstnih besedil.

Ne zamudite odlične priložnosti in se nam pridružite na delavnici, na kateri lahko osvojite in/ali nadgradite osnove vsebinskega in tehničnega urejanja besedil. Z novousvojenim znanjem se boste lahko uspešno podali na pot samostojnega urejanja in oblikovanja zelo raznovrstnih besedil v Wordu ter nadgradili svoje dozdajšnje delo ali dopolnili svoje izkušnje.