Deli z ostalimi:

Trados Studio za začetnike in izkušene

Lepo vabljeni na edinstveno priložnost za usposabljanje s programom Trados Studio. Delavnica je primerna tako za začetnike kot tiste, ki program že uporabljajo, saj bomo po potrebi odgovorili na (predhodno zbrana) vprašanja uporabnikov tega programa. Delavnico bo vodil izurjen poznavalec tega programa.

Delavnici bosta dve: najprej 8. 11. 2018 od 9.00 do 15.00 v Ljubljani (prijave zbiramo do najpozneje 29. 10. 2018), nato pa še 19. 11. 2018 od 10.00 do 16.00 v Mariboru (prijave zbiramo do najpozneje 5. 11. 2018).

Zahtevnost: Za začetnike in izkušene

Vsebina: Na tokratni Lektornici se bomo posvetili:
(1) osnovam dela s prevajalskim programom Trados Studio,
(2) nekaterim posebnostim za hitrejše in spretnejše delo s programom,
(3) nekaterim posebnostim odpravljanja težav pri delu s programom.

Udeležence vabimo, da prinesejo svoj prenosnik, na katerem imajo naložen program Trados Studio, da bodo lahko vse naučeno takoj preizkusili v praksi. Seveda lahko delavnici sledite brez prenosnika, samo ob razlagi.

Če imate pri uporabi programa kakršne koli težave, vas vabimo, da nam sporočite svoja vprašanja, in poskusili vam bomo pripraviti odgovor na vašo težavo (težavo čim podrobneje opredelite in pri tem navedite, katero različico Trados Studia uporabljate).


Udeležnina: 95,00 EUR + DDV (115,90 EUR z DDV)

Cena vključuje:
– strokovno vsebino o prevajalskem programu Trados Studio,
– potrdilo o udeležbi na strokovnem usposabljanju,
– okrepčilo v odmoru na delavnici in kosilo v bližnji restavraciji,
– organizacijo, vsebinsko zasnovo in vodenje strokovne delavnice.

Prijave in informacije:
info@lektornica.si, 040 579 312
Prijave zbiramo do 29. 10. 2018 za ljubljansko delavnico oziroma do 5. 11. 2018 za mariborsko delavnico. Lepo prosimo, da v opombe vpišete, ali se prijavljate za ljubljansko ali za mariborsko delavnico.

Ne zamudite odlične priložnosti za usposabljanje s prevajalskim programom Trados Studio in se nam pridružite na delavnici, na kateri lahko pridobite osnove uporabe tega programa in preverite, ali program pravilno uporabljate. Z novousvojenim znanjem se boste lahko uspešno podali na pot samostojne prevajalske poti in nadgradili svoje dozdajšnje delo.